10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τις τσόντες

θετικό

Οι ταινίες πορνό μπορεί να σας αρέσουν ή να σας αρέσουν πολύ (δεν υπάρχει τρίτη επιλογή!) αλλά το σίγουρο είναι ότι δε γνωρίζετε τα πάντα γι’ αυτές. Παρακάτω λοιπόν θα δούμε μερικές πληροφορίες που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον:

  • Το ότι η παραγωγή ταινιών πορνό είναι πλέον μαζική σε παγκόσμιο επίπεδο είναι γνωστό, αλλά ακόμα και έτσι είναι αδύνατον να φανταστείτε πόσες τσόντες παράγονται πλέον σε όλον τον κόσμο και με τι ταχύτητα. Θα σας φανεί απίστευτο αλλά κάθε 39 λεπτά δημιουργείται μια νέα ταινία πορνό κάπου, σε κάποιο στούντιο του πλανήτη μας.
  • Ένα άλλο στοιχείο που προκαλεί εντύπωση (αν και είναι γνωστό σε όλους ότι η παρακολούθηση πορνό είναι από τις αγαπημένες ασχολίες των ανδρών) είναι ότι στις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου η δημοφιλέστερη λέξη των χρηστών που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι “creampie”, ενώ η δεύτερη πιο συνηθισμένη είναι η λέξη “teen”. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό και οι δυο είναι άμεσα συνδεδεμένες με τις ταινίες πορνό και προφανώς χρησιμοποιούνται κατά κόρον από χρήστες του διαδικτύου που αναζητούν τσόντες.
  • Αυτό που θα διαβάσετε τώρα δεν ξέρω κατά πόσο θα σας ξαφνιάσει αλλά η βιομηχανία του πορνό είναι η πιο κερδοφόρα σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού αν συνυπολογίσουμε τις ερωτικές ταινίες, την πορνεία, τα στριπτιτζάδικα, το cyber sex και την πορνογραφία (όλες αυτές οι δραστηριότητες περιλαμβάνονται στον γενικότερο κλάδο του πορνό) τα συνολικά ετήσια κέρδη είναι περισσότερα από κάθε άλλη βιομηχανία στη γη.
  • Κάθε χρόνο παράγονται και κυκλοφορούν 13 χιλιάδες βίντεο πορνό, με τα ετήσια κέρδη να υπολογίζονται στα 13 δισεκατομμύρια δολάρια. Για να καταλάβετε για τι νούμερα μιλάμε, ξεπερνούν κατά πολύ τα αντίστοιχα του Hollywood.
  • Και αν αυτά δε σας ακούγονται παράξενα, θα σας πω ότι αν μπορούσαμε να ρίξουμε μια ματιά στο υλικό που υπάρχει σε διάθεση για τους χρήστες σε ολόκληρο το ίντερνετ, με έκπληξη θα διαπιστώναμε ότι το μισό απ’ αυτό αφορά τσόντες, πορνογραφικό υλικό και ερασιτεχνικό πορνό.
  • Αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο, αφού τα νούμερα αυτά είναι απαραίτητα για να ανταποκριθούν στη ζήτηση που υπάρχει για ερωτικές ταινίες και φωτογραφίες. Εξάλλου κάθε μέρα γίνονται περισσότερες από 60 εκατομμύρια αναζητήσεις στις μηχανές αναζήτησης σχετικές με περιεχόμενο πορνό. Είτε μιλάμε για πορνογραφία είτε για ερωτικές ταινίες.
  • Όπως ήταν αναμενόμενο, η νούμερο 1 χώρα στην παραγωγή ερωτικών ταινιών είναι η Αμερική, ενώ δεύτερη είναι η Γερμανία που αποτελεί και την πρώτη στην Ευρώπη.
  • Αυτό που είναι κάπως ανησυχητικό είναι ότι σχεδόν το 10% των ενηλίκων παραδέχεται ότι παρακολουθεί ταινίες πορνό καθημερινά και έχει μιας μορφής εθισμό.
  • Κατά τα άλλα, στα αξιοσημείωτα που προκύπτουν από τις σχετικές έρευνες είναι ότι οι άνδρες, όσο και αν γουστάρουν να βλέπουν κώλους, μουνιά και ωραία μεγάλα βυζιά, όταν παρακολουθούν τσόντες εστιάζουν περισσότερο το βλέμμα τους στο πρόσωπο της γυναίκας, πράγμα που μάλλον προκαλεί εντύπωση.
  • Τέλος, σημαντικό (και ενδεχομένως θετικό) είναι το γεγονός ότι οι έφηβοι στην πλειοψηφία τους δηλώνουν πως παρακολουθούν τσόντες, όχι για να αυνανιστούν (άσχετα ότι το κάνουν κι αυτό) αλλά για να ανακαλύψουν τον κόσμο του σεξ ώστε να μπορούν και εκείνοι να ανταποκριθούν στη σεξουαλική πράξη με τη μέλλουσα ή την υπάρχουσα σύντροφο τους.