Γυναίκα πορνοστάρ ξυλοκόπησε τον σύντροφο της

Jessie Jane

Στην εποχή της βίας από την πλευρά των ανδρών που έχει ως αποδέκτες τις γυναίκες υπάρχουν ακόμα πράγματα που μας εκπλήσσουν, καθώς πηγαίνουν κόντρα στο ρεύμα. Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη πρόσφατα, όταν γνωστή ηθοποιός ερωτικών ταινιών επιτέθηκε στο σύντροφο της μέσα στο σπίτι τους.

Πρόκειται για τη Τζέσι Τζέιν, την οποία οι παλαιότεροι από ‘μας (ειδικά όσοι αρχίσαμε να παρακολουθούμε τσόντες στα τέλη των ’90s και τις αρχές των ’00s) έχουμε σίγουρα δει σε κάποια από τις ταινίες πορνό στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει. 

Η ξανθιά πορνοστάρ  (και πάλαι ποτέ φαντασίωση πολλών από ‘μας) φερεται να ξυλοκόπησε τον “αγαπητικό” της μετά από βραδιά που περιλάμβανε αρκετό αλκοόλ. Για την ακρίβεια τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο ενώ του δάγκωσε και το χέρι. Σύμφωνα με την κατάθεση του ίδιου το ζευγάρι είχε καταναλώσει αρκετά ποτά το προηγούμενο βράδυ, όμως το περιστατικό συνέβη μερικές ώρες αργότερα. Καθώς εκείνος κοιμόταν ξύπνησε όταν η Τζέιν άρχισε να εκτοξεύει πράγματα εναντίον του, ενώ την είδε να πετάει κάποια φάρμακα του στα σκουπίδια. Τότε αντέδρασε με αποτέλεσμα η ηθοποιός ταινιών πορνό να τον χτυπήσει και να του δαγκώσει το αριστερό χέρι.

Η αλήθεια είναι ότι όσοι από εμάς έχουμε συνηθίσει να απολαμβάνουμε την όμορφη ξανθιά σε ερωτικές ταινίες ίσως ξαφνιαστήκαμε κάπως με αυτή την είδηση. Από την άλλη όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε για κάποια παραβατική συμπεριφορά γυναίκας που έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες πορνό. Ομολογώ ότι δεν είμαι σίγουρος αν το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας της Τζέιν με σόκαρε ή αν με άναψε, όμως, για να πω την αμαρτία μου… θα λύσω το δίλημμα βάζοντας να δω κάποια από τις αγαπημένες μου ερωτικές ταινίες με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Έτσι, για να θυμηθώ τα νιάτα μου…