Η ανήλικη πορνοστάρ που τάραξε τη βιομηχανία του πορνό

Μέσα των ‘80s. Μιας δεκαετίας που άλλαξε για πάντα τον κόσμο, μέσα από την επανάσταση της ροκ μουσικής και όχι μόνο. Ένας άλλος τομέας που έφερε αλλαγή στον κόσμο ήταν η άνοδος του πορνό. Και μια από τις γυναίκες που οδήγησαν σ’ αυτή την κατεύθυνση ήταν η Τρέισι Λορντς. Μια ξανθιά καλλονή που έκανε αισθητή την παρουσία της, παρά το σύντομο πέρασμα της από τις τσόντες.

Το πραγματικό της όνομα είναι Νόρα Λουίζ Κούζμα και έκανε την εμφάνιση της το 1984, όταν πήρε μέρος για πρώτη φορά σε ταινία πορνό. Για τα επόμενα δυο χρόνια έκλεψε την παράσταση πρωταγωνιστώντας σε περίπου 100 τσόντες, αφού ξεχώριζε για την εκρηκτική της παρουσία, η οποία συνδύαζε το παρουσιαστικό της νεαρής λολίτας με το σεξουαλικό ταμπεραμέντο μιας ώριμης γυναίκας.

Αν ρωτάτε πώς γινόταν αυτό, η απάντηση είναι απλή: Η Λορντς (θα προτιμήσουμε να αναφερόμαστε σε εκείνη με το καλλιτεχνικό της όνομα, αφού μ’ αυτό την αγάπησε το κοινό) ήταν μια ξανθιά σεξοβόμβα που διέθετε σώμα ιδανικό για πορνοστάρ (με μεγάλο ζουμερό στήθος, υπέροχο στρογγυλό κώλο και, γενικότερα, καμπύλες), ενώ ταυτόχρονα είχε αγγελικό πρόσωπο που έκανε τους άντρες να αδυνατούν να μην την κοιτάξουν. Παράλληλα ήταν τρομερά σεξουαλικό θηλυκό που έμοιαζε γεννημένη για να πρωταγωνιστεί σε τσόντες και στις αντρικές φαντασιώσεις.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι αναστάτωσε για τα καλά τη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών, αποκτώντας δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το 1986 αμειβόταν με περίπου 1000 δολλάρια τη μέρα για τη συμμετοχή της σε ταινίες πορνό. Όλα έδειχναν ότι θα γινόταν μια πορνοστάρ-θρύλος που θα αποτελούσε για πάντα ένα από τα κορυφαία ονόματα στο χώρο της τσόντας, αλλά αυτό τελικά δε συνέβη, όχι επειδή δεν ήταν αρκετά καλή σ’ αυτό που έκανε, αλλά κυρίως γιατί έγινε γνωστό κάτι που σόκαρε την Αμερική: Η Λορντς, μπορεί να κυκλοφορούσε με διαβατήριο που την παρουσίαζε ως ενήλικη, αλλά η αλήθεια είναι ότι στο διάστημα 1984-1986, όταν πρωταγωνιστούσε σε τσόντες, δεν είχε κλείσει τα 18 της χρόνια.

Αυτό ανάγκασε το FBI να παρέμβει, δίνοντας εντολή για απόσυρση από την αγορά των ταινιών πορνό στις οποίες πρωταγωνιστούσε, πράγμα που οδήγησε σε κρίση τη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών, αφού επρόκειτο για κορυφαίο όνομα της εποχής. Είναι χαρακτηριστικό το οτι, από τις περίπου 100 τσόντες στις οποίες είχε πάρει μέρος, μόνο μια έμεινε διαθέσιμη στην αγορά. Πρόκειται για την τσόντα “Traci I Love You”, που ήταν η μοναδική που γυρίστηκε μετά την ενηλικίωση της.

Παράλληλα οι παραγωγοί ερωτικών ταινιών που είχαν συνεργαστεί μαζί της κινδύνευσαν με φυλάκιση, αλλά εν τέλει γλίτωσαν αφού κρίθηκε ότι η ίδια η Λορντς είχε καταφέρει να εξαπατήσει το Αμερικανικό κράτος, κυκλοφορώντας με πλαστό διαβατήριο, χάρη στο οποίο μπορούσε ακόμα και να ταξιδεύει στο εξωτερικό, άρα θα ήταν αδύνατον να μην ξεγελαστούν με τον ίδιο τρόπο οι παραγωγοί πορνό. Κάπως έτσι η καριέρα της Λορντς στις τσόντες έλαβε τέλος, ενώ στην πορεία προσπάθησε να γίνει ηθοποιός, αν και δεν είχε την ίδια επιτυχία που εμφάνισε στο χώρο του πορνό.

Παρόλα αυτά, σήμερα παραμένει μια από τις κορυφαίες πορνοστάρ που πέρασαν ποτέ, αν και παραμένει εξαιρετικά δύσκολο να βρει κανείς τσόντες της για να την απολαύσει.