Ποια Ελληνική πόλη βλέπει τις περισσότερες τσόντες;

Ε ναι λοιπόν, οι Έλληνες βλέπουν τσόντες και αυτό δεν είναι ντροπή. Ας μη γελιόμαστε, όλοι μας αγαπάμε μια καλή πορνοταινία, αν και τα γούστα διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο, ανάλογα με το φύλλο, τις σεξουαλικές προτιμήσεις και τις προσωπικές ιδιαιτερότητες που έχει ο καθένας.

Άλλοι παρακολουθούν ταινίες πορνό αναζητώντας μια καλή μαλακία, άλλοι για να “φτιαχτούν” με το ταίρι τους και άλλοι από… χόμπι. Το σίγουρο είναι ότι οι περισσότεροι γουστάρουμε τις τσόντες, άσχετα αν το παραδεχόμαστε δημόσια ή όχι. Τώρα, σε περίπτωση που αναρωτιέστε αν οι Έλληνες λατρεύουν το πορνό στον ίδιο βαθμό, έχουμε την απάντηση!

Γνωστή εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών έδωσε στη δημοσιότητα στατιστικά στοιχεία που μας ενημερώνουν αναφορικά με τα γούστα του Έλληνα στις τσόντες, καθώς και τα δημογραφικά στοιχεία του κοινού που παρακολουθεί τις ερωτικές ταινίες της. Κάπως έτσι μάθαμε ποιες είναι οι πόλεις που βλέπουν τις περισσότερες τσόντες στην Ελλάδα.

Πρωταθλήτρια λοιπόν στην παρακολούθηση πορνό, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της εν λόγω εταιρίας, είναι η Καλαμάτα! Και μάλιστα δεν μιλάμε για ποσοστό θεατών επί του συνολικού πληθυσμού, αλλά για τον συνολικό αριθμό των επισκέψεων στη σελίδα! Πράγμα που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, αν αναλογιστούμε οτι οι Καλαματιανοί ξεπερνούν σε επισκέψεις τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, παρά το οτι η Καλαμάτα δεν είναι από τις πρώτες σε πληθυσμό στη χώρα.

Στη δεύτερη θέση έρχεται η Πάτρα, η οποία, σε συνδυασμό με την Καλαμάτα μας δείχνει ξεκάθαρα οτι οι Πελοπονήσιοι είναι “μερακλήδες” στο πορνό! Τέλος, το χάλκινο μετάλλιο κερδίζει η πρωτεύουσα. Η Αθήνα θα περίμενε κανείς να είναι πρώτη στη λίστα, αφού σχεδόν ο μισός πληθυσμός της χώρας κατοικεί εκεί, όμως όχι! Φυσικά, θα ήταν παράξενο αν ολόκληρη Αθήνα δεν βρισκόταν στις πρώτες θέσεις, οπότε μοιάζει πολύ φυσιολογική η παρουσία της στην πρώτη τριάδα (αν και, προσωπικά, την περίμενα ψηλότερα). Φαίνεται ότι οι Αθηναίοι ζουν σε πολύ αγχωτικούς ρυθμούς και, παρά το οτι είναι πολλοί σε αριθμό, δεν καταφέρνουν να παρακολουθήσουν όσες τσόντες θα ήθελαν.