Πού θα βρείτε γυναίκες για παρτούζα

Δεν το διαβάζετε πρώτοι εδώ, αφού είναι γνωστό: Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για κάθε άντρα είναι το να κάνει παρτούζα με δυο γυναίκες. Εδώ που τα λέμε, το να αντεπεξέλθει κανείς σε ένα τρίο με δυο μουνιά δεν είναι ο,τι πιο εύκολο, αλλά ποιος είπε οτι μας αρέσουν τα εύκολα; Η παρτούζα με δυο γυναίκες είναι η απόλυτη φαντασίωση των αρσενικών και οι περισσότεροι από ‘μας δεν θα τη ζήσουν ποτέ, αφού είναι τόσο δυσεύρετη όσο τα χαρτάκια του Σαραβάκου στα αυτοκόλλητα της Panini τη δεκαετία του ‘90 (μόνο όσοι τα προλάβατε ξέρετε).

 Αυτή η δυσκολία αναγκάζει πολλές φορές τα αγόρια να στρέφονται στην ιδέα της παρτούζας με ένα φίλο και μια γυναίκα για να ικανοποιήσουν την όρεξη τους για τριο. Ακόμα και αυτό το εγχείρημα, όμως, μπορεί να παρουσιάζει δυσκολίες καθώς δεν είναι πάντα εύκολο να βρει κανείς γυναίκα που να επιθυμεί να γαμηθεί με δυο άντρες. Κάπου εδώ λοιπόν έρχεται το ερώτημα “πού μπορεί να βρει κάποιος γυναίκες για παρτούζα;”

Η προφανής απάντηση είναι μια εδώ και χρόνια: Στα νυχτερινά κλαμπ. Γιατί; Μα γιατί στα κλαμπ γουστάρουμε, χορεύουμε, πίνουμε μερικά ποτά και, κάπως έτσι, οι αναστολές μειώνονται. Μετά από 1-2 σφηνάκια είναι πάντα πιο εύκολο να “ψήσουμε” το ξανθό τούμπανο της διπλανής παρέας να έρθει στο σπίτι και να τη γαμήσουμε εμείς και ο κολλητός μας. Αν, μάλιστα, είμαστε ακόμα πιο τυχεροί, ίσως αυτά τα σφηνάκια να επαρκούν για να τη “φορτώσουμε” μόνοι μας και να πάρει μαζί και την κολλητή της για ένα ανεπανάληπτο τρίο. Γενικά η ιδέα του να βγάλεις γκόμενα μέσα σε μπαρ είναι παλιά αλλά έχει εφαρμογή ακόμα και σήμερα.

Ωστόσο, στη σημερινή εποχή δεν είναι η μοναδική. Το ίντερνετ έχει απλοποιήσει τη ζωή μας τόσο πολύ ώστε οι ερωτικές γνωριμίες να έχουν γίνει πλέον εύκολες, γρήγορες και, κυρίως, αποτελεσματικές. Τα σάιτ γνωριμιών είναι πολλά, τα προφίλ που θα βρει κανείς εκεί επίσης, αλλά πάνω απ’ όλα, ορισμένες ιστοσελίδες γνωριμιών είναι τόσο στοχευμένες που κάνουν εύκολη την αναζήτηση ραντεβού για σεξ. Τουλάχιστον ορισμένες απ’ αυτές.

Όπως είναι για παράδειγμα το erodate.gr. Σε αντίθεση με τα συμβατικά σάιτ γνωριμιών, το Erodate προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε γνωριμίες για σεξ. Δηλαδή sex dating. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τα φίλτρα αναζήτησης του δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες του, άντρες, γυναίκες και ζευγάρια, να ψάξουν για πολύ συγκεκριμένες σεξουαλικές δραστηριότητες. Έτσι, αν για παράδειγμα ζητάτε ραντεβού για τριο μπορείτε να βρείτε χρήστες που ενδιαφέρονται ακριβώς γι’ αυτό, πράγμα που θα σας γλιτώσει χρόνο και εγγυάται πολύ υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας. Έτσι είναι πιο εύκολο να γνωρίσετε μια γυναίκα που θέλει να κάνει παρτούζα, ή ακόμα και πολλά ζευγάρια που αναζητούν cuckold γαμήσι, πράγμα που κάνει το ομαδικό σεξ πολύ πιο εύκολο.

Τι περιμένετε; Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να κάνετε γνωριμίες για σεξ, ακόμα και αν αυτό που θέλετε είναι παρτούζες!