Το διασημότερο ζευγάρι ερασιτεχνικού πορνό

Όσοι τη βρίσκεστε με το ερασιτεχνικό πορνό είναι πολύ πιθανό να τους γνωρίζετε. Η Γίνι και ο Λεόν είναι ένα ζευγάρι από το Πουέρτο Ρίκο που εδώ και μερικά χρόνια γυρίζει ερασιτεχνικές τσόντες και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Τέσσερα χρόνια μετά από το πρώτο βίντεο με ερασιτεχνικό πορνό που βιντεοσκόπησαν αποτελούν ίσως τους σημαντικότερους παραγωγούς ερασιτεχνικών ταινιών πορνό. Το νεαρό ζευγάρι έχει ανεβάσει μέχρι σήμερα στο ίντερνετ περισσότερες από 250 ερασιτεχνικές τσόντες στις οποίες πρωταγωνιστούν οι δυο τους να κάνουν σεξ. Δηλαδή δημοσιεύουν τα γαμήσια τους σαν αληθινό ζευγάρι και μέσα απ’ αυτό έχουν γίνει διάσημοι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Γίνι και ο Λεόν μετρούν σήμερα περίπου 1,5 εκατομμύριο followers στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και στο pornhub, όπου δημοσιεύουν τις ερασιτεχνικές τσόντες τους. Αν αυτό το νούμερο δεν σας λέει τίποτα, τότε ακούστε και αυτό: Το ζευγάρι από το Πουέρτο Ρίκο κερδίζει κάθε μήνα από τις ερωτικές του σκηνές περίπου 1500-2000 δολλάρια από το Pornhub και γύρω στις 20 χιλιάδες δολλάρια από τον λογαριασμό του στο OnlyFans.

Πριν γίνουν ερασιτέχνες πορνοστάρ εργάζονταν ο Λεόν ως στρατιωτικός, για 13 χρόνια, και η Γίνι σαν οδηγός Uber. Πλέον βγάζουν πολύ περισσότερα χρήματα κάνοντας αυτό που τους αρέσει περισσότερο: Σεξ στο σπίτι, την παραλία, ή όπου αλλού τους καυλώσει. Στην κυριολεξία…

Αν η όλη ιδέα σας αρέσει και σκοπεύετε να την αντιγράψετε γυρίζοντας ερασιτεχνικό πορνό με το ταίρι σας, πολύ καλά κάνετε. Ίσως να αξίζει τον κόπο. Το Pornhub θα χαρεί να κάνετε εγγραφή σαν παραγωγοί πορνό, το OnlyFans επίσης, ενώ στην Ελλάδα υπάρχει και η σχετική υπηρεσία του Erodate.gr που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε προφίλ δωρεάν, να εγγραφείτε στο Paid Content και να πληρώνεστε από τα μέλη που θα γίνουν subscribers στα βίντεο και τις φωτογραφίες που θα ανεβάζετε. Εκείνοι σας πληρώνουν με μονάδες Erodate, τις οποίες μπορούν να αποκτήσουν ακόμα και δωρεάν μεσω της χρήσης του σάιτ, ενώ εσείς θα τις μετατρέπετε σε αληθινά χρήματα. Τι περιμένετε; Μια λαμπερή καριέρα στον χώρο του ερασιτεχνικού πορνό μπορεί να σας περιμένει.